vineri, 18 februarie 2011

Talcioc urban on-line

Majoritatea talciocarilor nostri stiu ca am intrat intr-o vacanta pre-maternala care ne va tine deoparte de intalnirile obisnuite de la Verde Cafe, cel putin inca 2 luni. Planific sa ne reintoarcem cu "Talciocul urban" si cu Luca, copilul nostru care se va naste in cateva saptamani, dar abia dupa luna aprilie.
Totusi, nu vom sta chiar degeaba, si pentru ca urmeaza si o perioada in care ne vom muta in noul nostru apartament micut, dar de 3 camere, pe care va trebui sa incepem sa il amenajam si sa il decoram, m-am gandit ca nu ar strica sa deschid sectiunea talciocului on-line si sa profitam unii altii de lucrurile de care vrem sa scapam (ma refer aici la obiecte de mobila) sau de lucruri care pot fi reconditionate.
Ideea ar fi urmatoarea: daca aveti prin casa mobila veche, mobila prea multa, mobila mostenita, decoratiuni, accesorii sau orice de care vreti sa scapati, dar pe care sa nu le aruncati la ghena, va propun sa le postati aici, pe blogul nostru. Cei interesati pot licita pentru aceste obiecte, tot pe blog, prin comentarii ori pe adresa mea de email: dobreja82 at gmail punct com.
Cred ca e mai simplu sa incepem asa, iar pana in aprilie- mai, cand vom reveni in curtea Verde Cafe, vom fi avut deja experienta si poate extindem conceptul. Ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu