luni, 18 iunie 2012

Precizari suplimentare pentru talciocul de sambata

Stiti ca sambata, 23 iunie, de la ora 12, suntem in curte la Lente&cafea, in Armeneasca, sa talciocarim, nu? Si, mai stiti ca editia numarul 9 a talciocului ii este dedicata lui Stefan, nu? Acum ca am lamurit si asta, revin cu niste precizari.
Pentru talciocari: toti cei care vor vinde la masuta vor achita o taxa de 15 Ron pe care o vom dona lui Stefan. Exista in curte mese asa ca nu veniti decat cu umerase, daca aveti haine de vandut, ori stativ sau stender, pentru cei care frecventeaza targurile de genul celor handmade, sau cu ce amplasament se preteaza marfurilor voastre. Ne adunam la ora 11 ca sa ne organizam, iar la 12 deschidem portile talciocului. Mai avem locuri de talciocari, nu ezitati sa va inscrieti.
 Vizitatorii au intrarea libera. Pentru ca cei de la Lente&cafea au fost inimosi si nu ne cer chirie, ar fi dragut din partea noastra sa consumam si noi cate ceva de la ei din menu, mai ales ca au chesrii delicioase. Eu ma abonez la supa de rosii cu crutoane:). Semneaza mama talciocului urban!

Un comentariu: