vineri, 7 decembrie 2012

Licitam pentru Tudor: curs de Comunicare NonViolenta cu Monica Reu

Later edit: sunt deja 22 de inscrisi la cursul de CNV al Monicai Reu, iar banii vor merge in contul lui Tudor!

O bucurie mare pentru Tudor am primit de la draga noastra prietena si formatoare in Comunicarea NonViolenta: Monica Reu.
Iata mai jos cateva ceva despre seara special creata pentru Tudor:


O seară de Comunicare Nonviolentă pentru Tudor

            Asociaţia pentru Comunicare Nonviolentă (www.nonviolenta.org) te invită marţi, 18 decembrie, între orele 18:30 - 21:30, la o seară de comunicare empatică.
           
Tema atelierului: Cuvinte care conectează - apreciere, recunoştinţă, celebrare

            Dincolo de frământările şi problemele cu care ne confruntăm în fiecare zi, tânjim după o viaţă încărcată de sens şi comuniune cu tot ce ne înconjoară. Cum ne poate ajuta practicarea Comunicării Nonviolente - modelul de comunicare dezvoltat de Marshall Rosenberg - să avem parte de mai multa armonie, să acţionăm cu mai multă compasiune faţă de cei dragi nouă şi mai aproape de valorile noastre? Vino să afli cum poţi avea o viaţă mai frumoasă şi relaţii mai pline de satisfacţii, învăţând un mod simplu şi eficient de a te conecta la ce este pozitiv în viaţa ta.

Trainer: Monica Reu este fondatorul si preşedintele Asociaţiei pentru Comunicare Non-violentă, şi singurul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication din Statele Unite. Facilitează workshop-uri de Comunicare Nonviolentă din anul 2005, împărtăşind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, şcoli şi instituţii. Pe lângă Marshall Rosenberg, cel mai important mentor al său într-ale Comunicării Empatice este Emma, fiica ei de doi ani şi nouă luni.

Taxa de participare: 60 lei/persoană
Înscriindu-te la acest atelier, contribui la salvarea vieţii lui Tudor, un băieţel de un an care are nevoie urgentă de un transplant de inimă (mai multe detalii despre el, aici http://viataluitudor.blogspot.ro/). Toţi banii strânşi din taxele de participare vor fi donaţi acestei cauze.

Locanta: Sediul Waldorf Christophori, strada Puţul cu Plopi nr. 8 (lângă parcul Cişmigiu, intrarea Ştirbei Vodă). Harta http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-7459&-7700

Dacă doreşti să ni te alături, te rugăm să îţi confirmi participarea la adresa de e-mail: monica@nonviolenta.org

6 comentarii:

  1. Buna Delia, ma inscriu eu la curs. Cum procedam mai departe?

    Te pup,
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrie-i Monicai pe adresa de mail de mai sus ca sa te aiba in evidenta. Mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Delia, sunt mai multe locuri ? As merge si eu la seara asta pt Tudor .

    RăspundețiȘtergere
  4. sigur,mai sunt locuri! te rog scrie-i Monicai Reu si te va inscrie ea, si multumimmm mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc in numele lui Tudor! sunt fara cuvinte...sunteti minunati, efectiv coplesitor..

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc din inima, sunt ata de impresionata de tot ceea ce faceti pentru copilul meu, sunteti cu adevarat niste oameni deosebiti , cu suflet curat care privesc in jurul lor si raspund fara ezitare atunci cand cineva din jur are nevoie de ajutor, as vrea sa pot sa va cunoaste pe fiecare in parte sa va multumesc personal si sa va imbratisez cu drag. Imi doresc ca Tudor sa iasa invingator si sa ajunga sa va multumeasca personal. Familia lui Tudor e cu fiecare zi ce trece tot mai mare, pentru ca voi toti cei care ne sunteti alaturi sunteti acum familia noastra. Va dorim din tot sufletul sa va fie viata poleita cu binecuvantari de la Dumnezeu, sanatate si tot ce va doriti. Cu deosebita recunostinta, Anca Tiplea, Mama lui Tudor

    RăspundețiȘtergere