miercuri, 3 martie 2010

Pregateala talciocului 4

S-a terminat Talciocul 3, n-am pus inca poze, promit ca ma cumintesc si aduc la zi si acest blog. Pentru talciocul din aprilie ne gandim deja la tematica si la "guest stars". Deocamdata nu devoalez nimic, suntem in tratative cu ei, cand e sigur dam pe post:).
Sunt, insa, curioasa sa aflu ce ati dori sa gasiti la talcioc, pentru asta pun si un mic sondfaj alaturi. Vreau sa imi dau seama mai bine daca hainele mai merg la talcioc si daca sa mergem mai mult pe accesorii handmade.
Multumesc pentru ajutor!

10 comentarii:

 1. petrutza banitza3 martie 2010, 06:30

  eu, dupa cum bine se stie, votez pt accesorii si alte minunatii handemade

  RăspundețiȘtergere
 2. pai voteaza si in sondaj, alaturi:)! facem totul ca la carte, madame!

  RăspundețiȘtergere
 3. cand nr 4? ca vreau si eu sa ma numar printre expozanti! am referinte bune :)

  RăspundețiȘtergere
 4. il facem in jur de 15 mai:); te inscriu de pe acum?

  RăspundețiȘtergere
 5. inscrie-ma si pe mine. sa vina si hainele totusi. e mai fun asa

  RăspundețiȘtergere
 6. ce-ar fi sa facem cu tematica Copii. Jucarii, hainute, carute, wrap-uri. Ca tot a fost 1 iunie. Guest Star Vladut, of course!

  RăspundețiȘtergere
 7. @mariuca: esti inscrisaa, da!
  @simbad: m-am gandit deja la asta, o facem, si ma gandesc sa invit si artisti no name care sa expuna obiectele cu vanzare; pe langa Pepi, pe care o rog sa vina cu rochite si chestii de copii, sper sa mai gasesc pe cineva care sa vina cu chestii de copii!

  RăspundețiȘtergere
 8. am eu pe cineva care poate sa vina cu chestii pentru copii. deci trece-ma te rog cu 2 mese. iar eu pot picta rame pentru poze cu copii:) si mai pot aduce niste desene naive. Si de donat, sigur ca si donam una alta, sa facem viata copiilor mai frumoasa. Daca as avea jucarii as dona, dar nu mai am:(

  RăspundețiȘtergere
 9. si eu as vrea sa fiu unul dintre expozanti.
  se poate, se poate? va rooog :))
  multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 10. sigur ca da! da-mi un mail pe dobreja82@gmail.con cu numele tau si cu ce vrei sa aduci, ca sa te trec pe lista de talciocari; multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere