miercuri, 19 mai 2010

Teaser pentru Talcioc Urban nr.4



Ne pregatim cu pasi mici, de copii, de talciocul de copii. Anunt cu mare drag ca cei mici vor fi retinuti in interes artistic de catre Pepi, cea care face si rochite si bluzite colorate si dragalase.
Ea ii va incolona pe copii cuminti si ii va invata cum sa fabrice lucrusoare din materiale, lipici, carioci. Speram ca pentru o jumatate de ora, copii sa fie prinsi de acest atelier al lui Pepi, in timp ce parintii lor vor cotrobai in cutiile oamenilor mari si isi vor achizitiona lucruri cu poveste.
Toti copiii vor primi limonada si fructe.
Asteptam alte idei creative pentru copii, dar si talciocari cu marfa pentru ei.

7 comentarii:

  1. atelier cu panze si petice, delia. patchwork. reciclam resturi de materiale si facem opere de arta.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa, specialistul le zice mai bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. hei as vrea si eu sa particip cu cercei si alte chestiutze handmade :) Cum se fac inscrierile?

    RăspundețiȘtergere
  4. pai edtita asta e cumva cu tematica de copii, adica in mare acceptam participanti care aduc chestii cu si despre copii! dar nu ii dam afara pe cei care au lucruri frumoase si in buna stare; astept un mail la dobreja82atgmailpunctcom si zi-mi mai exact cu ce vii si te pun pe lista de participanti; taxa de participare pentru talciocari este de 10 lei, bani din care luam limonada si dulciiuri pt copii, ca sa raceasca si sa isi strice dintii si apoi sa intru eu la rasoundere:))

    RăspundețiȘtergere
  5. buna
    am niste carti in engleza pentru copii (4-8 ani), 'as new', insa nu voi fi in B. in ziua talciocului. ma intrebam daca e cineva interesat sa le vinda pentru mine... sau daca le-as putea lasa organizatorilor cu preturi etc; sunt app. 15 carti, poate ca mai gasesc citeva, plus niste jucarii de lemn cam frumoase/educative care au locuit suficient in casa mea. sugestii? merci.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna adina, suna foarte bine ce zici tu; scrie-mi pe mail ca sa ne putem vedea sa recuperez cartile pentru ziua de talcioc la dobreja82atgmailpunctcom. multumesc mult pentru interes.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu mai pot sa votez, dar va spun asa ca vreau carti vechi si ieftine...

    doamna trei

    RăspundețiȘtergere