luni, 30 septembrie 2013

Talcioc urban revine! Dupa 4 ani!

Nu-mi vine sa cred ca sunt 4 ani de cand am pus de prima talciocareala. In curte la Verde Cafe (din pacate nu mai exista locanta) ne-am adunat o mana de fete care visau sa aiba un flea market si in Bucuresti. Surprinzator, nu? La cate targuri de hand-made si nu numai exista acum prin zona, nici nu ai zice ca acu 4 ani piata asta era inca netestata. Cumva imi arog meritul asta ca impreuna cu Ramona si Iulia, si ele mamici acum, am deschis nisa de targuri cu chestii de prin casa si lucrusoare hand-made. Timp de un an de zile, pret de vreo 4, 5 editii, curtea de la Verde era plina de cercuri de prieteni care se mareau cu fiecare Talcioc, si ne bucuram de obiecte cu poveste, de negoturi facute la preturi de bun simt si de bucuria achizitionarii unor lucrusoare unice, in felul lor. Apoi, ne-am mutat la sora mai mare a lui Verde Cafe, la Casa Margarit.

Talciocul Urban a crescut in acesti 4 ani cu multi editii, peste 10, unele cu scop caritabil, altele cu scop de socializat.

Asa ca, dupa o jumatate de an de pauza, revenim la scopul lui initial: socializam si targuim de prin casa!
Ne reintalnim, acum si mai multi, pe 12 octombrie, la locul de joaca Elefantelul curios, unde copiii sunt bineveniti sa se joace in spatiul special amenajat si supravegheati de personal specializat.
In functie de vreme, vom sta, ori in curte si la mansarda, ori doar inauntru.

Va tin la curent cu cine vine si ce vinde, voi trebuie doar sa veniti sa cumparati lucrusoare cu istorii personale.
Detalii despre aceasta editie gasiti si pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/talcioc.urban.

Cand: 12 octombrie, intre 10.30 si 18.30
Unde: Elefantelul curios
Intrarea este libera!

2 comentarii:

  1. Regret sa va spun, dar nu ati deschis voi aceste targuri. Primul talcioc urban a avut loc la terasa La Motoare acum mai bine de 6 ani, la initiativa Laurei Luca si se chema ceva cu Chic in nume, iar apoi au fost cel putin 5, 6 la Ota in curte, tot acum 6, 7 ani. Apoi a mai fost si Pradis Garaj, care imbina talciocul cu arta. E foarte frumos ce faceti dar nu ati deschis voi drumul. Succes oricum pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca, multumesc. Uite ca nu stiam de ele, cand am cautat acum 4 ani pe net asemenea targuri nu prea apareau, dar chiar nu te contrazic ca te stiu umblata si la curent. Ar fi misto un revival de Talcioc la Motoare, nu? Cand s-o termina cu reamenajatul.

    RăspundețiȘtergere