duminică, 12 septembrie 2010

Afisul



Avem si afis, avem si participanti, avem si vizitatori, avem locanta, avem program. Ne-am propus sa incepem dupa ora 13, ca sa ne lungim pana spre seara, in caz ca e caldut si putem sta bine mersi in curte, in soarele de toamna.
Daca mai sunt doritori care vor loc de taraba/paturica se mai pot inscrie pana joi, inclusiv.
Pentru cei care vor afisul sa il urce pe bloguri, dati-mi un mail si se rezolva.
Multumim mult si ne vedem sambata la Verde Cafe!

9 comentarii:

  1. Uff... dacă n-a comentat nimeni până acum, e bine. :D A fost super, mulțumesc pentru găzduire și ocazia de a cunoaște oameni faini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Cristi! Te mai așteptăm si data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ufff.. aș fi venit și eu dar m-am luat cu treaba pe la Cantină. Așa că l-am trimis pe Gheorghe. Sper că nu v-a furat mâncarea din frigider, că n-a vrut să-i dau pachețel. El cică se hrănește spiritual, auzi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cuminte foc, a mâncat numa din punga lui si a vândut pe rupte; sper ca a venit cu banii Acasa si nu i-a băut pe drum:))!

    RăspundețiȘtergere
  5. DeLia, mamă, nu l-am căutat în portofel, dar de beut nu i-a beut sigur, că-l simțeam io. Dar m-a bucurat că mi-a adus cado o carte cu biografia lu Jamie Oliver, mânca-l-ar mama pe el de frumușel! Vorbeam de Jamie, desigur :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))! Data viitoare poate veniți tustrei si ne si gatiti ceva. Facem Talcioc culinar, cu schimb de retete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, am aflat si eu acum de aceasta initiativa foarte buna, dar cam tarziu. As dori sa particip si eu la urmatoarea editie pentru ca as avea si eu de impartit ceva haine pentru copii si jucarii. Sunt haine bune, marimi cuprinse intre 0 si 2 ani, care nu sunt uzate, de calitate buna din strainatate si nu as vrea sa le arunc. Va rog mult sa ma anuntati si pe mine daca se mai organizeaza sau dati-mi un nr de telefon la mail: bip2ro@yahoo.com sa putem pastra legatura. Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere