luni, 21 ianuarie 2013

Licitam pentru Tudor: Fait@main Evenimente tematice


Am primit urmatorul meesj de la Cristina care vrea sa doneze urmatoarele pachete pentru Tudor:

"Dam si noi (eu si Cosmin) ceva de licitat pentru Tudor. Ne-am gandit la o sedinta foto de poveste Love/Trash the Dress Cosmin Marincea Photography (www.facebook.com/cosminmariceaphoto) valabila pana la sfarsitul lui 2013. 
Nu va fi o sedinta foto oarecare, ci una intr-o locatie speciala, cu un scenariu pe masura (bineinteles tailor made, in functie de cei doi, sau de ce nu, daca au deja copii, chiar doi + protagonisti) si cu decor de poveste (mobilier deco, flori, si tot felul de minuni nastrusnice casa sa ne ajute sa tesem o poveste minunata) compus de Fait@Main Evenimente Tematice (www.facebook.com/faitamain). 
Site-ul comun ewww.events.marincea.ro
Pretul pachetului pleaca de la 250 EUR.

Si mai liciteaza si Fait@Main Evenimente Tematice (www.facebook.com/faitamain si site www.botezuritematice.ro) separat, o sculptura florala pe comanda (poate fi un animalut, un personaj de desene animate, un carucior, un trenulet, un fluturas, sau orice va sau ne mai trece prin cap, realizat cu multa dragoste si pasiune din flori naturale) cu pret de pornire (in functie de complexitatea manoperei si de dimensiunea acestuia) 
Pretul: 190 Ron. Dead-line de realizare a acestuia ar fi aprilie 2013, dar nu e batut in cuie."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu