joi, 22 noiembrie 2012

Licitam pentru Matei: abonament Learn with Music pentru copii


Un abonament Learn with Music, 4 sedinte (1 pe saptamana), 180 lei

Daisy, cea care a adus conceptual Learn with Music in Romania, se alatura Talciocului Urban, punand la bataie, pentru Matei, un abonament la un curs pentru copii, de invatare a limbii engleze prin muzica.
In cadrul orelor de muzica, cei mici asculta melodii cantate in limba engleza, canta impreuna cu profesorul cantecele de pe CD-ul acreditat, exploreaza instrumentele musicale diferite la fiecare cantec si special concepute pe grupe de varste, danseaza si fac jocuri vocale.
Ora de muzica dureaza aprox.45 minute.Fiecare familie primeste la inceputul abonamentului un CD si un manual, ce cuprinde notele muzicale&cuvintele cantecelor, pagini de educatie si informatie pentru parinti – totul in limba engleza.
Instrumentele musicale folosite in timpul orelor sunt:  clopotei, oua de ritmica, tobe, triunghi de rezonanta, clopot de lemn de rezonanta, bete de ritmica, banda elastica pentru ritmica etc. Copiii sunt pusi in contact si cu instrumente musicale profesionale, ca de exemplu: vioara, keyboard, acordeon, harpa, xilofon, trombon, clopot muzical, flaut, ocarina etc.

Cursul se adreseazacopiilor cu varste intre 3 luni si 6 ani.
Locatii: Miko Kids, Orhideea Gardens, Parc IOR
Pretu lunui abonament (4 sedinte): 180 lei





Un comentariu: