marți, 20 noiembrie 2012

Licitam pentru Matei: un curs de masaj pentru bebelusi

Printre cei care s-au oferit sa ofere lucruri frumoase in sprijinul lui Matei, se afla si Mirela, cea care face cursuri de masaj pentru bebelusi, atat individuale, adica acasa, cat si de grup, impreuna cu unul sau cu ambii parinti.
Ce puteti face? Va puteti anunta intr-un comentariu, mai jos, ca sunteti interesat sa cumparati un curs de masaj pentru bebelusi de cinci sedinte, a cate o ora fiecare, in valoare de 200 de Ron, in caz ca vreti in grup sau 270 ron in caz ca vreti chez vous.

Iata mai jos si o descriere a lui, chiar din gura Mirelei Dragota, cea care este atestata sa il practice de catre Asociatia Internationala de Masaj pentru Bebelusi (www.iaim.net):

"Este vorba de un curs unde parintii vin cu copiii lor si invata pe ei miscari de masaj de relaxare, miscari pentru alinarea colicilor si cateva miscari de gimnastica pentru bebelusi. Pe laga asta avem parte de teorie care cuprinde discutii despre atasament, greutati ce apar odata cu bebelusul, colici, reflexele bebelusilor, conditii optime pentru masaj, ce ulei putem folosi la masaj.
Cursul are cinci sedinte, fiecare de aproximativ o ora, si se tin o data pe saptamana.
La finalul cursului parintii primesc un suport de curs in forma printata."
Asadar, fondurile stranse din achizitionarea unui curs de masaj pentru bebelusi merg direct catre Matei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu