miercuri, 23 ianuarie 2013

Precizari logistice pentru ziua de 27 ianuarie

Dragi talciocari,

Mai jos gasiti cateva informatii despre cum ne vom organzia duminica, la locul de joaca Rita Veverita.

Pentru Talciocari:
Talciocarii si cei care vor sa aduca marfa de donat sau de schimbat sunt convocati la ora 9.15, asa incat sa avem timp sa ne aranjam marfurile pana la ora 10, cand deschidem usile celor care vor cumpara pentru Tudor.
Gasim acolo masute si scaunele pentru marfa, insa va incurajez sa veniti cu umerase, masute pliante sau standuri daca le aveti deja.
Va sfatuiesc sa veniti cu papuci de interior pentru ca locul de joaca e amenajat pentru copiii care se joaca descaltati iar locul este foarte curat. Incurajez si statul in sosete:).
Taxa de talciocar este de 15 ron, suma care va fi redirectionata in contul lui Tudor.

Pentru vizitatori:
Intrarea vizitatorilor este libera.
Intre ora 10 si ora 14 Ruxandra de la Buchetiera ii invita pe copiii care vor petrece timpul cu noi la un atelier de creatie florala: Micii floristi. Detalii aici. Costul atelierului este 10 lei, bani pe care ii vom dona lui Tudor, desigur.
Locul de joaca Rita Veverita este deschis si gratuit copiilor care vin la Talciocul Urban pentru Tudor, insa va recomandam sa veniti, atat parinti, cat si copii, cu papuci de interior sau sosete. Mai mult, cei care vor veni sa cumpere si sa doneze pentru Tudor vor fi invitati sa se descalte la intrare si vor primi, fie sosoni de unica folosinta, fie papuci de casa. Multumim pentru intelegere.

Programul de talciocareala este intre 10- 15 si veti gasi acolo aperitive si dulciuri gatite de unii dintre talciocari si cateva sucuri si ape minerale pe care le putem cumpara de la locul de joaca.

Astept orice intrebare sau nedumerire legata de ziua de duminica ori pe adresa redactiei ori jos in comentarii: dobreja82@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu